Marineeritud kurgid
kurke
mustsõstra lehti
tillivarsi, -õisikuid
küüslauku
sinepiseemneid
musta pipart
1 l vett
2 spl soola
2 spl äädikat (seda kanget)
1 spl suhkrut
ja ega siin palju kunsti ei ole. kurgid pesin puhtaks ja jätsin külma vett seisma. siis panin ämbrisse kõige pealt sinepiseemned, mõned küüslauguküüned, 3-5 pipratera, lõikasin juurde tillivarred, rebisin paar peotäit sõstralehti ka juurde. aa, ja vesi keema, siis sinna sool, äädikas ja suhkur. no ja siis ämbrisse laduda kurgid, valada kuum marinaad peale, veel tillioksi ja mustsõstralehti ning kaas peale. lasta jahtuda ning siis jahedasse, järgmine päev olid juba väga head kurgid valmis!
mustsõstra lehti
tillivarsi, -õisikuid
küüslauku
sinepiseemneid
musta pipart
1 l vett
2 spl soola
2 spl äädikat (seda kanget)
1 spl suhkrut
ja ega siin palju kunsti ei ole. kurgid pesin puhtaks ja jätsin külma vett seisma. siis panin ämbrisse kõige pealt sinepiseemned, mõned küüslauguküüned, 3-5 pipratera, lõikasin juurde tillivarred, rebisin paar peotäit sõstralehti ka juurde. aa, ja vesi keema, siis sinna sool, äädikas ja suhkur. no ja siis ämbrisse laduda kurgid, valada kuum marinaad peale, veel tillioksi ja mustsõstralehti ning kaas peale. lasta jahtuda ning siis jahedasse, järgmine päev olid juba väga head kurgid valmis!
Kommentaarid
Postita kommentaar