esmaspäev, 31. jaanuar 2011

Beebiforell

Pese kalad ja kuivata köögipaberiga, et nad korralikult pruunistuks. Haki porrulauk ja prae nõrgal kuumusel võis. Pane kalad fooliumile ja puista kõhtu soola ja sidrunipipart. Topi kala kõhtu ka praetud porrulauk ja keera peekon kala ümber. Peale puista tilli ja sidrunipipart. Küpseta 15-20 minutit 220C, kuni peekon pealt krõbe aga kala veel meeldivalt mahlane.

2 beebiforelli 200g
1 porrulauk
võid praadimiseks
100g peekonit
soola
sidrunipipart
tilli

2 kommentaari:

  1. oo, lõpuks ka üle pika aja päris toitu! Tänud ja tere tulemast uuele postitajale.

    VastaKustuta
  2. Ohoo, milline üllatus, olen kala kõhtu porrulauku toppinud:) Tore on vanu retsepte uurida - ei mäletagi milliseid šedöövreid olen kokku keerutanud.

    VastaKustuta