esmaspäev, 10. aprill 2006

Šokolaadi banaanikook

sellest retsepti kogusest jätkub 8le

225 gr/2 kruusi jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0.5 tl söögisoodat
3 spl kakaod
2/3 kruusi fariinsuhkrut
4 spl suhkrusiirupit
2 muna
4 spl hapupiima
4 spl päevalilleõli
2 küpset banaani

glasuuri jaoks
2 kruusi tuhksuhkrut
7 tl kakaod
1-2 spl sooja vett

soojenda ahi 160C. määri rasvainega ümmargune koogivom ja kata küpsetuspaberiga.
sõelu jahu kaussi, sõelu juurde kakao, sega juurde suhkur. kuivainete keskele lisa siirup, munad, piim ja õli. purusta kooritud banaanid kahvliga ja sega sisse.
vala taigen koogivormi ja küpseta kuni 1h või kuni kook valmis on. lase valmis koogil jahtuda.
valmista glasuur - sõelu tuhksuhkur ja kakao kaussi, lisa vesi ja hõõru glasuuriks. määri glasuur koogi peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar