Kitsemampli-lõhesupp
1l puljongit, retseptis soovitati kala, aga ma kasutasin kanapuljongit
400 grammi tükeldatud tomatite konservi
3 küüslauguküünt
1 sibul
4 kartulit
3 peotäit kuivatatud seeni (või pool liitrit värskeid kitsemampleid)
400 grammi lõhefileed
mõned oksad tüümiani
Puljong suuremasse potti ja lisada sinna tomatid ning lasta keema tõusta. Lisada puhastatud ja hakitud küüslauk ning sibul, tükeldatud kartulid ja lasta kartulitel peaaegu valmis keeda. Siis lisada lõhefilee tükid ja lasta veel supil korra keema tõusta. Kala valmib kuumas puljongis kiiresti. Maitsestada värskelt jahvatatud musta pipra ja soolaga ning värske tüümianiga. Maitsev supp, ei tundnud hapukoorest puudust :)
Kommentaarid
Postita kommentaar