Muna: keedetult, praetult või toorelt?

Kunagi osalesin ühel toidufotograafia koolitusel, kus pidin pildistama ühte ja sama asja 30 päeva järjest. Valisin oma teemaks muna, sest seda suudan päriselt ka 30 päeva järjest süüa. Muna: kanamuna, vutimuna, pardimuna, kas keedetult, praetult, pošeeritult või toorelt? Kui vedel võib olla munakollane? Kas täidetud munas on võid või majoneesi jne.
Triin tegi mulle hommikusööki
Need on ägedalt kollased ja suured pardimunad. Nõmme turul, üks esimesi laudu müüb. Väga head suitsutatud pardifileed samuti.
Ja siin särab Triin, kui ta tuli mulle hommikusööki tegema.
Eesti keeles on ilmunud ka väga hea kokaraamat munaroogadest, sarjas 100 rooga (Harri Ilves).
Siin postituses otseselt retsepti polegi aga nautige pilte ja kirjutage oma munaretsepte/söömiseelistusi  meile :)
Ja pange tähele, et Triin ei pane muna peale rohelist, isegi pildistamise ajal ei lubanud mind peterselliga ligi!

Kommentaarid

Sirvijate lemmikud