Kukeseenevorm

Nädalavahetusel sai mitut moodi kukeseeneroogasid tehtud. Esimene oli sünnipäeval grilli kõrvale ahjuvorm.

kartuleid
suvikõrvitsat
küüslauku
kukeseeni
puljongit
kohvikoor
salvei
suitsujuust
õli
must pipar, sool

Kartulid koorida ja viilutada. Ahjuvorm määrida õliga ning laduda kiht kartuleid vormi põhja. Järgmiseks kihiks panna viilutatud suvikõrvitsat (kõrvits koorida) ning õhukesteks viiludeks lõigatud küüslauk. Võib ka raputada peale soola ning pipart ja hakitud salveilehed. Siis panna peale kukeseened ning viimaseks kihiks kartuliviilud. Valada peale puljong ning vorm ahju, kuskil 200-220-kraadisesse. Kui kartul hakkab valmis saama valada peale koor ning raputada vorm üle riivitud suitsujuustuga. Lasta veel küpseda.

Juurde pakkusin grillitud sealiha.

Kommentaarid

Sirvijate lemmikud