laupäev, 2. juuni 2012

Porgandisupp

Väga-väga punased porgandid olid ja tulemuseks kaunilt roosa supp väikestele printsessidele. (Kõigile ei meeldinud mu mürkrohelised kulinaariasaavutused:)

3 punast porgandit
2 kartulit
1 sibul
puljongit
harissat
soola, sorts õli
peale:
vahukoorega segatud mädarõika kreemi ja peterselli

Kuumuta sibul paksupõhjalises potis õliga pehmeks, lisa kartuli- ja porgandikuubikud ja vala üle puljongiga. Keeda kõik pehmeks, lase saumikseriga püreeks ja timmi harissa ning soolaga parajaks. Vahusta vahukoor ja maitsesta see mädarõikaga (see idee pärineb Maru maitsvast maailmast) Kindlasti sobiks ka hapukoor supile silmaks ja heameelega oleks ise ka musta leiba supikõrvale hauganud aga selle puudumisel närisin siis kuivikut. Peale raputa hakitud peterselli.

1 kommentaar:

  1. Nämma ja ilus näeb välja. Kui koolivaheajal lapsed vanaema juurde lähevad siis teen seda kindlasti, muidu lastele sellised asjad ei meeldi.

    VastaKustuta