teisipäev, 3. aprill 2012

Nõgese püreesupp

Meil on kevad:) Matkaradadel seigeldes näeb veel kaugele, sest puud ei ole lehes aga krookus ja muud kevadekuulutajad on juba ära õitsenud. Metsas noori nõgeseid nähes tekkis kohe supi isu.

2 suurt peotäit noori nõgeseid
1 suur kartul
puljongit
vahukoort/sulajuustu
sool/pipar
serveerimiseks keedetud muna

Keeda kuubikuteks lõigatud kartul puljongis ja lisa kupatatud nõgesed. Lisa vahukoor/sulajuust(Merevaik) sool ja pipar. Kui kartul pehme püreesta saumikseriga. Lauale pannes lisa igasse kaussi hakitud muna.

3 kommentaari:

  1. meil on ikka lumi ja jää siin

    VastaKustuta
  2. Mina jätsin koore/juustu eemale (erinevatel põhjustel ei sobi need ained mulle supi sees) ja leidsin, et ikka on suurepärane.

    VastaKustuta
  3. Proovisin ka kartulipudrule nõgest lisada - kevade värvi tuli:) sobis küll.

    VastaKustuta