esmaspäev, 31. oktoober 2005

Kolme Shokolaadi Brownid

Daire on kolm korda järjest brownisid teinud, nii et kui retsepti palusin, siis kirjutas alljärgneva mulle kohe peast. Head brownid on :) Kõigile ÄŠPi* käes vaevlevatele!
200 gr tumedat shokolaadi
200 gr võid
50 gr valget shokolaadi
50 gr piima shokolaadi
1 1/2 dl jahu
1 dl kakaod
3 dl suhkrut
3 muna


Sulata kuumaveevannis tume shokolaad ja või. Teises kausis vahusta muna ja suhkur ning vala jahtunud shokolaad munasegusse. Sega kuivained ja sõelu muna-shokolaadi segusse, lisa tükeldatud valge ja piimashokolaad, sega kergelt läbi. Vala määritud vormi ja küpseta 160C juures 30-35 minutit. Ära üle küpseta!

* Äge Šokolaadi Puudulikkus


2 kommentaari:

  1. On sul mõni nõuanne kuidas brownisid nii lõigata, et nad kenad välja näeksid? Minul kuidagi ei õnnestu ;-(

    VastaKustuta
  2. Ega ma kindlalt ei oska soovitadagi. Pool jahtunult peaks lõikama. Kui ma õigesti mäletan

    VastaKustuta