pühapäev, 5. veebruar 2012

Lillkapsasupp siidriga

40g võid
1 sibul, hakitud
200g kartulit, riivitult
500g lillkapsast
900 ml puljongit (kana või juurvilja)
300 ml kuiva siidrit
2 tl sinepit
75 g cheddar või gruyére juustu, riivitult
sool
Cayenne'i pipar
roheline sibul kaunistamiseks

Prae sibul võiga pehmeks ja lisa riivitud kartulid, tükeldatud lillkapsas, puljong, siider ja sinep. Maitsesta soola ja pipraga ja lase keema. Keeda 15 min. aegajalt segades. Purusta nuiaga suuremad juurviljad ja lisa juust. Keeda, kuni supp saavutab fondüü siidisuse, kuid on veel näha ka suuremaid kapsaõisi. Serveerimisel kaunista rohelise sibulaga.

Allikas: Marabout soupes kokaraamat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar