esmaspäev, 27. august 2012

Bruschettad

Värske tomat ja küüslauk turult, basiilik kasvab külmade tuulte kiuste ikka veel rõdul.

1 pisike ciabatta
2 küüslauguküünt
2 küpset tomatit
basiilikut, oliiviõi, soola, pipart

Lõika ciabatta pooleks ja piserda oliiviõliga üle. Grilli ahjus krõbedaks ning hõõru saiu küüslauguga. Haki tomatid tükkideks ja laota kuumale saiale. Peale soola, pipart ja basaliilikulehti.

Meil jääb tihti ka pikka saia üle ja järgmine päev ei ole ta enam nii maitsev ja värske kui tahaks. Sellest samuti saab väga häid bruschettasid teha. Viilud ahju, krõbedale koorikule hõõruda küülauku ja siis uuesti kattega ahju grillima. Seekord kasutasin shampinjone ja tomatit.

pikk sai (viilutatult)
küüslauk, tomat , shampinjonid
oliiviõli, soola, pipart

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar