laupäev, 6. oktoober 2012

Kuum kana

Tahan terveks saada ja kõik peab selle nimel käiku minema - ingver, tšilli, Peipsiveere sibul ja küüslauk.  Aga see peab midagi head ka olema, nii et juurde veel kana, soolaseeni, suvikõrvits, roheline paprika, must pipar ja sojakastet ning oliivõli,

Ajasin oma lemmikpanni kuumaks natuke õli peale ja praadisin kanatükid helepruuniks.  Kana pannilt ära pliidi kõrvale sooja ja siis pannile viilutatud sibul, hakitud küüslauk, tšilli ja ingver. Kuumutasin läbi ning juurde  rohelise paprika ribad.  Paprika mõnusalt läbi kuumutada, lisada juurde metsaseeni, viilutada juurde suvikõrvits. Kana pannile kõige hea juurde ka ja siis maitsestada veel väheke pipart ja mõnusalt sojakastet.

Süües oli hea palav =)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar