pühapäev, 24. august 2008

Kana-kukeseene tortillad

kukeseened
kanafilee
spinat
punane sibul
küüslauk
estragon
salvei
must pipar, sool

tortillasid

praadisin kanafilee ribad, lisasin kukeseened, kuumutasin läbi. lisasin siis viilutatud punase sibula, küüslaugu ja maitseained ning blanšeeritud spinati. kuumutan läbi. tõstsin segu tortilladele, keerasin rulli ning ahjuplaadile ja ahju. mõni minut ahjus ja lauale.

kõrvale pakk'usin suvekõrvitsa ja lillkapsa (eelnevalt natuke pehmemaks keedetud) segu, vähese oliivõli ja võiga pannil läbi kuumutatud, ja juurde ikka natuke küüslauku, maitsestatud soola ja pipraga.

maitsetaimed tegid kana-kukeseene segu üllatavalt mõnusa magusa maitseliseks.

2 kommentaari:

  1. triin, mida tähendab blanšeeritud?

    VastaKustuta
  2. kuuma veega töödeldud. suuremas nõus vesi keema, sinna puhastatud spinatilehed (pestud ja rootsud eemaldatud) 3-5 sekundiks. kalla spinat sõelale ja jahuta külma veega. siis kas lasta nõrguda või kogu spinat palliks kokku ning pigista vesi välja.

    VastaKustuta