laupäev, 18. juuli 2015

Suitsukana

Tahtsin vendi ja õepere näha ning leppisime kokku, et grillime õhtul. Jagasime ära, kes mida toob ja ettevalmistab ning vennad arvasid, et võtavad liha enda teha. Äge, ma olen suht saamatu liha grillimisel ning seda just tänu oma vendadele, kes sellel alal väga hästi toimetavad.

Seekord, aga ootas kohale jõudes üllatus. Need ilusad pruunid kanad ...  suitsukanad.


Tegin pilti ja lubasin blogisse üles panna. Retsepti suhtes avaldati nii palju, et eelmisel õhtul määriti kanad kenasti seest-väljast soola-pipraseguga kokku ning pandi külmkappi. Kana tiivad ja koivad siduda kokku, et need liialt ära ei kuivaks. Kui suitsuahi valmis, selleks on üks vana kohandatud hüdrofoor ehk paisupaak, siis tõsta kanad restil ahju. Suitsutamisest sain hetkel nii palju targemaks, et igaühel on oma ahi, oma tegemisviis ning siin ei ole mingeid ettekirjutusi teha. Vaid see tuleb katsetamiste ning kogemustega.

Väga hea kana oli :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar