Täidetud patissonid
Jalutasin ükspäev Balti jaama turul, mis on ikka huvitav ja ulmeline koht. Loodan, et peale turuhoone remonti ja ümberehitusi see eriline hõng ja eredad müüjad ikka alles jäävad. Seekordseks leiuks olid pisikesed kollased patissonid ja punased tšillipiprad, mis nägid välja kui kobartomatid.
3 väikest patissoni (taldrikkõrvitsat)
1 sibul
200 g hakkliha
100 g keedetud riisi
peoga herneid
3 pisikest, teravat tšillit
soola, pipart
Lõika kõrvitsal ära pealmine osa ja eemalda seemned. Prae pannil hakitud sibul ja hakkliha, lisa herned, eelnevalt keedetud riis ja peeneks hakitud tšillipipar. Maitsesta soola ja pipraga ning vooderda tühjaks uuristatud patissonid seguga. Aseta "kaas" tagasi peale ja pista kõrvits 40 minutiks ahju.
Roog oli nii väike ja pehme, et kogu kõrvits koos koorega kõlbas ära süüa.
3 väikest patissoni (taldrikkõrvitsat)
1 sibul
200 g hakkliha
100 g keedetud riisi
peoga herneid
3 pisikest, teravat tšillit
soola, pipart
Lõika kõrvitsal ära pealmine osa ja eemalda seemned. Prae pannil hakitud sibul ja hakkliha, lisa herned, eelnevalt keedetud riis ja peeneks hakitud tšillipipar. Maitsesta soola ja pipraga ning vooderda tühjaks uuristatud patissonid seguga. Aseta "kaas" tagasi peale ja pista kõrvits 40 minutiks ahju.
Roog oli nii väike ja pehme, et kogu kõrvits koos koorega kõlbas ära süüa.
Kommentaarid
Postita kommentaar