Kümme aastat Kulbikeerutajat!



Foto Kulbikeerutajatest: U-creation


Mõnda asja alustades ei mõtle, et kuhu sellega küll välja jõuab. Kulbikeerutaja algaski sellisel moel. Nii üks kui teine sõber või tuttav päris toiduretseptide järele ning korraga tundus blogi kõige lihtsam viis, kuhu nad sõbralikult juhatada. Kõik retseptid on järeleproovitud ja kas heaks kiidetud või mõni ka maha laidetud. Ja sellest siis oleme ausalt kirjutanud.

Keegi just hiljuti ütles, et joone tekkimiseks on vaja punktist A jõuda punkti B. Kulbikeerutaja on kümne aasta jooksul järginud edukalt retseptijagamise joont. Loetelus on üle kahesaja postituse ... ei oska öelda kui mitu kilokalorit igas retseptis on, aga iseenese lõbustamiseks - kui iga postitus loeks ühe kilomeetrina, siis oleme näiteks Tallinnast mööda Peterburi maanteed jõudnud idapiirini!

Aitäh kõigile kaasautoritele, viitajatele, küsijatele, lugejatele, kõike on olnud rohkem kui arvata oleme osanud ja see on teinud meele heaks. Suur hea meel on olnud Kristi üle, kes viimastel aastatel uudseid, sisukaid ja visuaalselt professionaalseid ning kauneid postitusi lisanud (see isuäratav banaani-tšillijäätis näiteks). Ja suur tänu Sulle uute ideede ning toe eest blogi edasi pidada!

Suuri lubadusi järgmiste aastate kohta tegema ei hakka. Jätkame sama joont!
Triin



Kommentaarid

Sirvijate lemmikud