kolmapäev, 27. november 2013

Hakklihakotletid suvikõrvitsaga

Mõnusad pisikesed kõrvitsad leidsin turult,  saab korraga terve kera ära kasutada ja ei pea nuputama, mis ülejäänud jupiga peale hakata.

1 suvikõrvits
500 kg hakkliha (minul oli veise oma)
pipart, soola
cumin (jahvatatud vürtsköömneid)
riivsai
praadimiseks õli

Riivi suvikõrvits ja sega hakklihaga, maitsesta soola, pipra ja vürtsköömne pulbriga. Köömned annavad lihale erilise lõunamaise maitse. Olenevalt sellest, mis liha sa kasutad, võid veel maitseaineid lisada. Sealihale võib tugevamaid vürtse panna aga lambaliha armastan ma jälle puhtamal kujul. Segu pooleks tunniks külmikusse maitsestuma. Enne praadimist veeretan kotlette riivsaias, see annab tugevama krõmpsuva kooriku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar