kolmapäev, 13. veebruar 2013

Šokolaadifondüü

Midagi head valentinipäevaks.

Vaja läheb:
1 dl vahukoort
200 g tumedat shokolaadi

Dippimiseks võib kasutada:
banaane
mango- või ananassi tükke
vaarikaid
maasikaid
pirne
õunu
kiivisid
mandariine
vahukomme
rosinaid
magusaid kõrsikuid
vms.



Pese ja tükelda puuviljad. Lase vahukoor potis keema ja lisa šokolaad. Sulata see madalal tulel koore hulka ning soovi korral lisa sorts likööri. Näiteks vaarika-, maasika- või kirsi oma.
Kalla segu serveerimis alusele ja hoia see teeküünlaga kuumana. Pea meeles, et segu on tuline - ei soovita näpuga vaarikat püüdma minna, kui see peaks šokolaadi sisse kukuma. Lastele võib puuviljad ette ära dippida ja tõsta taldrikule jahtuma. Ise ma ei ole suur magusasõber aga puuviljad mõruda ja sooja šokolaadiga kadusid kiiresti. Ja dippimiseks võib kasutada tõesti palju erinevaid toite, laske aga fantaasial lennata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar