tag:blogger.com,1999:blog-15547910.post3067051567474219500..comments2023-01-21T10:03:39.196+02:00Comments on Kulbikeerutaja köögisuhtmed: Täidetud paprikadTriinhttp://www.blogger.com/profile/04744186322064560795noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-15547910.post-59583950790703362472009-10-27T15:36:52.232+02:002009-10-27T15:36:52.232+02:00Ma ka just teen seda praegu. lõhnad on väga head =...Ma ka just teen seda praegu. lõhnad on väga head =). täidist sai minul küll selle retsepti järgi oma kõva 10 paprika jaoks, aga eks serbias ole need vist suuremad kui siin külmal maal. pole hullu - ülejäänud segust podisevad pannil praegu 14 umbes 4 cm läbimõõduga pirakat lihapalli. praadisin need enne pruuniks ja lisasin paprikate leent ja kuna sai muarust vähe seda vedelikku, siis panin tomatimahla veel juurde. eks näis, mis sest tuleb. praegu tundub küll täielik pidusöök =)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/15951965187495686432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15547910.post-89608453469788620012009-06-08T13:47:20.948+03:002009-06-08T13:47:20.948+03:00proovisin t2na:) t2itsa meeldis-ma polnud kindel, ...proovisin t2na:) t2itsa meeldis-ma polnud kindel, kas paprikad peavad yleni vee ja tomatimahlaga kaetud saama...? aga tegin punase-kollase-oranzi-rohelise paprika sisse-v2ga vahvad!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15547910.post-37031004642888468992009-04-17T20:57:00.000+03:002009-04-17T20:57:00.000+03:00oo, veel Serbia retsepte =) peab varsti proovima....oo, veel Serbia retsepte =) peab varsti proovima. aitäh!Triinhttps://www.blogger.com/profile/04744186322064560795noreply@blogger.com